Връщане и замяна

Ако закупената стока не Ви хареса, размерът не съответства или просто искате да върнете продукта или замените за друг артикул, имате право да откажете поръчка, без да се посочва причина, без да дължите неустойка или обезщетение и без да заплащате каквито и да било разходи, с изключение на разходите по обратно изпращане или предаване на стоките, в 14-дневен срок от датата на получаване на поръчката. За повече информация посетете раздел Право на отказ.


Замяна на артикул

Ако желаете да направите замяна на поръчан артикул:
1. Свържете се с нас чрез контактната форма или на 0888 977 033, за да Ви дадем подробна информация за извъшване на замяната
или
2. Направете нова поръчка и при завършването, в графа коментар напишете "Замяна". Ако има разлика в цената, сумата ще бъде изплатена.
Не изпращате продукти преди да се свържете с нас!
 

Връщане на Артикул

За връщане на закупени артикули  моля посетете раздел “Право на отказ"
Свържете се с нас чрез контактната форма или на 0888 977 033, за да Ви дадем подробна информация. Ще са ни нужни номера на поръчката и телефон за обратна връзка
Ще бъде необходимо да ни изпратите продукта, който искате да върнете. Връщането може да се извърши с куриерска фирма еконт на адрес гр.Троян офис на ЕКОНТ-Каравелов за онлайн магазин www.frash.eu. Пратката трябва да е с опция за преглед. Разходите по транспорта са за сметка на Клиента.
След като получим пратката, ще прегледаме стоката, за да се  уверим, че отговаря на изискванията за връщане (не е носена, замърсена, скъсана, прана или гладена, както и да е с оригинални опаковка и етикет).
Молим да не изпращате продукти преди да се свържете с нас!
 

Възстановяване на платени суми

След като получим стоката за връщане и тя отговаря на изискванията за връщане, ще възстановим сумата в срок, съгласно изискванията, посочени в нашите общи условия и правото на отказ.